Älgshopping

Handla produkter inspirerade av älg, svensk natur och vildmarken. Vi har många ”ECO” -vänliga och hållbara föremål som hjälper till att skydda vår natur för att se till att våra älgar har ett fantastiskt liv. Läs mer om älg och klimatförändringar här.

 

Du kan köpa många underbara älgsaker men du kan tyvärr inte köpa en älg. Du hittar en rad kategorier som gosedjur, hem, dekoration, köksredskap, textil, muggar, kläder, leksaker, souvenirer, utomhus / camping och älghorn. Du kan läsa om några av våra utvalda kategorier längre ner.  

Handla i butik

Du är mycket välkommen att besöka vår butik i älgparken och titta bland vårat urval av produkter. Ta med dig ett bra minne eller en rolig present till någon som också tycker om naturen eller älgen!

 

137604392_203338034844737_8342472521646045458_n

Besök vår älgbutik på 

Högankas 2, Dals Ed, Sverige 

Handla online

Bläddra igenom vår nya älgbutik online där du hittar nästan alla artiklar från butiken! Njut och shoppa säkert i ditt egna tempo. 

 

Besök vår webbutik på 

www.mooseland.se

Lokala och återvunna älgprodukter

Dessa unika produkter är tillverkade av naturligt tappade horn från älg, rådjur och älg. Visste du att de tappar dem under vintern och växer ut nya varje år? 

Dessa handgjorda hornverktyg och dekorationer är gjorda i äkta älghorn med ett högkvalitativt verktyg i rostfritt stål från det norska varumärket Björklund. Andra produkter har gjutjärndetaljer för att ge dem ett rustikt utseende! Våra hornprodukter produceras och återvinns lokalt i Dalsland av Lars Olof Karlsson, som brinner för att arbeta i hornmaterial och har decennier av erfarenhet av materialet.
DSC_8263 (1)
DSC_8288
DSC_8258

Wild wearables and outdoor

Alla våra kläder har en stark koppling till natur och vilda djur. 

Utforska våra olika T-shirts, väskor, kepsar, strumpor och urval av tillbehör. Vi får kontinuerligt nya produkter för att hålla oss uppdaterade!

Miljövänligt och hållbart

Vi har samlat en rad miljövänliga produkter och material så att du kan handla med gott samvete.

 

Lär dig mer om material som jute, bambu och rotting och vad som gör dem bra för vår miljö. Andra saker är miljövänliga tack vare deras förmåga att återanvändas hundratals eller gånger eller ersätta en vanlig plastprodukt, som våra granitisbitar som tar bort behovet av iskubspåsar av plast. Slutligen kan du ta en riktig drink "på klipporna". Vi har också en underbar grå textilkollektion gjord av återvunna tyger. Det är den perfekta kombinationen av modern design med respekt för miljön!

sv_SESwedish