Vårt läge och vårt lokala område

Hur man kommer hit

Var man kan bo

Vad man kan göra

Hitta oss

Dalslands Moose Ranch finns på:

 

Högankas 2, Dals Ed, Sverige 

Det är 2 timmar norr om Göteborg och precis intill vägen 164/166 i Dals-Ed, inom ett stenkast från Gröne Backe Camping tvärs över gatan. 

 

NOTERA! 20 min. från oss är en annan aktivitetspark och det kan hända att vissa gäster hamnar i fel park. Kontrollera din GPS vid ankomst eller ring oss om du är osäker (telefon: +46 72 166 29 15).

Resa med tåg

Att resa med tåg är praktiskt och mysigt. Tågstationen ligger 2,3 km från vår park och tar cirka 30 minuter att gå i normal takt. 

 

 

Tågen är mycket trevliga och du kommer till vår mycket lilla två tågstation med två spår. Det är lätt att hitta runt och från tågstationen kan du se den fantastiska sjön, Stora Le, som formats av istiden. Efter Stora Le går du genom vår lilla stad med ett par butiker, stormarknader etc. och kommer till kyrkan och Lilla Le, en liten sjö. Ed är en stad mellan två sjöar. Fortsätt gå lite längre och passera campingen så är du framme!

Ladda din elbil

Om du behöver ladda din elbil finns det ett par alternativ i Ed. 

 

 

Den närmaste är precis bredvid bensinstationen och ligger 1 km bort. Om du har specifika laddningskrav kan du klicka på knappen nedan och skickas till en EV-laddningskarta. 

Boende

Hotel Dalsland

I centrala Ed 2,5 km från vår älgpark ligger Hotel Dalsland med små lägenheter och en vacker sjöutsikt.

Munkedals herrgård

Mindre än en timme bort ligger den charmiga och historiska Munkedals Herrgård. Hotell, konferens, park, skog och bra restaurang.

Gröne Backe Camping

Precis tvärs över gatan ligger campingplatsen Gröne Backe Camping där du kan hyra stugor, husbilar och husvagnar. 

Baldersnäs Herrgård

30 km bort låg den fantastiska Baldersnäs Herrgård. Det har olika typer av rum och en underbar park med en sjö.  

Boka ditt älgbesök idag!

sv_SESwedish